Slaapspulletjes
Flair week 31 2005

Vanmorgen stond ik te twijfelen toen ik een paar witte T-shirts van Pieter uit de wasmand viste. Deze waren zo versleten, de boorden zelfs gerafeld, kon ik ze niet beter weggooien? Zonde, dacht ik meteen. Ze kunnen nog prima dienst doen als slaapshirtjes. Maar meteen daar achteraan herinnerde ik me mijn voornemen, van alweer bijna een jaar geleden...


Augustus 2004, de Belgische Ardennen. Suzanne en haar vriendin Meike verblijven samen in het huis van Meike’s vader. Al die eerste avond vallen de schellen van Suzanne’s ogen. Wat een prachtige borsten heeft Meike! En wat een leuke slaapspulletjes.


Beschaamd keek ik van haar setje naar mijn eigen (standaard) nachtgerei: een wijd wit T-shirt van Pieter en de onderbroek die ik al de hele dag aan had. En ik dacht: ja, zo komen we natuurlijk nooit op een natuurlijke manier aan seks. Geen wonder dat er elke keer eerst een pornootje opgezet moet worden! Niet dat ik seks wilde met Meike, nee kom, het is een goede vriendin, ik dacht alvast vooruit. En ik nam me voor ook zulke leuke slaapspulletjes te kopen.


Een keer heb ik een setje gekocht, een hard roze broekje met hemdje, maar dat was geen succes. Ja, het was lieflijk en daardoor wond het Pieter op (hij heeft wel vaker heimelijke fantasieën bij onschuldige, liefst wat dikkige meisjes die hardgrondig bezoedeld moeten worden – de gedachte aan onze eerste oppas Mathilde is nog steeds een enorme turn-on voor hem), maar comfortabel zat het door het harde kant allerminst. Zeker bij het slapen en daar was het in tweede instantie toch om te doen.


Ik liet vallen waar ik mee bezig was, het lot van de gerafelde T-shirts bleef vooralsnog onbeslist, en toog naar het winkelcentrum. Een half uur later was ik in het bezit van drie leuke setjes van zachte stof in het oud roze, limoengroen en zacht blauw met paarse randjes. Op zich niet direct sexy, maar als je zoals Pieter oude witte T-shirts gewend bent, nog altijd een buitenkansje.


Het werkte meteen in bed. Ik voelde me bevallig, vrouwelijk en sexy en bleef zelfs lang nadat de seks was afgelopen in Pieter’s armen liggen. Normaal gesproken rol ik altijd zo snel mogelijk naar mijn eigen plek, maar nu wilde ik nog even extra nagenieten van het verleidelijke gevoel dat mijn setje me gaf. ’s Ochtends kwam Tijl bij me liggen en ook hem viel de verandering meteen op. “Oooh, móóói,” zei hij bewonderend toen hij de deken oplichtte. Hij nestelde zich tegen me aan, begroef zijn hoofdje tussen mijn borsten en viel nog even in slaap. En ik dacht: dit is met recht een setje om te knuffelen.